Hvad er forskellen mellem friktionsføder og vakuumføder?

Hvis du vil kende forskel på friktionsføder og vakuumføder, skal du først vide, hvad der er friktionsføder, og hvad der er vakuumføder.Friktionsføderen anvender friktionsprincippet, friktionsbælte giver strøm til at drive produktfodringen;mens vakuumføderen anvender sugekopfang for at realisere fodring og transport.Her vil jeg gerne tale om friktionsføderens funktion: 1. Enkel struktur, nem betjening;2. Hastighed hurtig, høj effektivitet;3. Lavpris, kommerciel;4. Stor tilgængelighed.Alle disse fire er dens fordel.Dens ulempe er følgende: 1. Ikke så stabil, let at fordoble tilførsel og produktsyltetøj;2. Produkt i foder del ikke så meget på én gang, som kræver folk til at gøre op;3. Rids på produktets overflade;4. Ikke let at realisere fodring trin for trin.

Vakuumføderens funktion: 1. kan indlæse en masse produkter på én gang;2. Ingen ridser på produktets overflade;3. Passer til blødt tyndt & let produkt samt produktet med statisk elektricitet.4. Næsten ingen dobbelt arkfodring, stabil.Ulempen er, at 1. Lav hastighed, lav effektivitet;2. Dyrt;3. Struktur er lidt kompleks, højteknologi;4. Åndbart produkt er ikke tilgængeligt.Ved du, hvordan du vælger foderautomaten nu?

Hvorfor er foderprisen så stor?

Feeder er normalt produkt, og det har produktfunktion.Prisen er relateret til materiale, lønomkostninger, ledelse, salgskanal osv. elementer.For en god foderautomat har den følgende fremragende display: 1. Fodringseffektivitet eller stabilitet;2. Hastighed og nøjagtighed;3. Nem betjening og vedligeholdelse;4. Bæltens varighed;5. Produktets tilgængelighed.Der er én faktor, som er let at ignorere: foderlegememateriale, har forurening eller ej, produkthøjden på én gang i fodringsdelen.Om det gør anden pause til produktet, dobbelt sats, om det understøtter 7*24 timers arbejde.Så kig ikke ned i en lille feeder, den har også en højteknologi indeni.


Indlægstid: Dec-02-2022