FLCE AISA dateret fra 25. august til 27. august.

Fra 25. augustthtil 27thder er en udstilling ved navn FLCE ASIA i Guangzhou udstillingscenter, vi deltager også i denne udstilling.i mellemtiden inviterede vi mange kunder i ind- og udland til at besøge os.Alle bekræftede vores udvikling og var overbevist af vores produkters egenskaber såvel som deres ydeevne.

Vi viste vores opgraderede friktionsføder BY-HF04-400 med enkelthoved UV inkjet printsystem, som er med Ricoh G5 printhoved og hvis printbredde er 54mm.bortset fra at vi også viste vores opgraderingsfriktion med BY-HF02-500, som også er med UV inkjet printsystem, som er med to Ricoh G5 printhoveder så kan printbredden være 108mm.

Denne udstilling er for mad, så vi tager forskellige madpakker med dertil og printede prøverne på stedet.Nogle er frosne madpakke, nogle er madpakke med forsegling, nogle er vakuumpakningsposer osv. Vi introducerede vores nye luftføder som er opsugende bælteføder.Den er god til hårde plastikpakker med kraftig statisk elektricitet.Og det udgør det utilstrækkelige af sugekopføderen, som er god til bløde, tynde, tunge statiske elektricitetsprodukter.Og det ikke-åndbare produkt.

Efter møde med kunder bekræftede vi vores udviklingsretning i den nærmeste fremtid, som findes sidste år.Vi vil opgradere vores fodringsplatform og gøre den velegnet til digital print.I mellemtiden vil vi fremstille vores egen digitale print med HP printhoved A4 og to andre UV inkjet printsystem til CMYK.Seiko, Ricoh osv.

Takket være folk fra forskellige industrier give bekræftelse til Baiyi.Vi vil helt sikkert leve op til forventningerne, udvikle og fremstille mere kvalificerede produkter og yde bedre service for at belønne jer alle og samfundet.

avsasdv (1) avsasdv (2)


Indlægstid: 30. august 2023